Oferujemy szeroki asortyment ciast o różnych smakach i kształtach:
Babeczki - przepyszne i kruche ciasto z kremem waniliowym i owocami .
Babka piaskowa - Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe. Jaja ucierane z cukrem z dodatkiem margaryny i mąki, delikatny waniliowy aromat nadaje charakterystyczny smak.
Babka drożdżowa - Ciasto drożdżowe z rodzynkami polane białym lukrem. Kształt nadany formą.
Pączki w pomadzie - Wspaniałe puszyste pączki z nadzieniem z marmolady owocowej, polane białą pomadą.
Pączki w cukrze pudrze - Pyszne pączki z ciasta drożdżowego, smażone w głębokim tłuszczu, z nadzieniem z marmolady posypane cukrem pudrem.
Mini Pączki na wagę - Pączuszki z ciasta drożdżowego smażone w głębokim tłuszczu posypane cukrem pudrem.
Rogaliki - Kruche rogaliki o śmietankowym smaku z marmoladą, posypane cukrem kryształem.
Pyszne do popołudniowej kawy.
Tulipan - Ciasto ucierane z dodatkiem masy kisielowej i masy kakaowej, tworzy pośrodku ciasta wzór tulipana.
Strucla z makiem - Rulon drożdżowego ciasta z masą makową i bakaliami polany białym lukrem.
.
Rolada różowa - Biszkopt zwinięty z puszystą masą śmietankowo- wiśniową z oczkiem galaretki.
Delikatny subtelny smak.
Rolada biała z wiórkami - Lekki biszkopt zwinięty z puszystą masą śmietankową. Z paskiem wiśniowej galaretki, obsypany wiórkami kokosowymi. Tworzy puszysty biały rulon smakowitego ciasta.
Rolada z jabłkiem prażonym - Rulon biszkoptu z jabłkami prażonymi i galaretką, oblany polewą czekoladową. Delikatny lekko kwaskowy smak.
Rolada z masą makową - Rulon ciasta biszkoptowego z masą makową i bakaliami, polany polewą czekoladową.
Jabłecznik Królewski - Jabłka prażone zalane ciastem biszkoptowym. Wierzch udekorowany krateczką z polewy czekoladowej.
Ciasto serowo-makowe - Duet dwóch ciast. Warstwa puszystej masy serowej i masy makowej z dodatkiem bakalii. Oblany białym lukrem i posypany wiórkami kokosowymi.
Torcik Tiramisu - Ciasto biszkoptowe, przełożone kremem cappucino, posypane wiórkami czekolady. Smak delikatnej kawy ze śmietanką.
Torcik ananasowo-kokosowy - Ciasto biszkoptowe kokosowe przełożone kremem z kawałkami ananasa. Wierzch posypany wiórkami kokosowymi. Delikatny smak ananasów.
Torcik Karolinka - Biszkopt trzywarstwowy z kremem śmietankowym, ptasim mleczkiem i galaretką. Pyszne lekkie ciasto do popołudniowej kawy.
Ciasto czekoladowe z nadzieniem wiśniowym - przełożone kremem truflowo śmietankowym.
Torcik Rumowy Hawana - Wielowarstwowe ciasto biszkoptowo - kakaowe, nasączone Rumem, przełożone kakaowym kremem, oblane polewą czekoladową.
Torcik Delicja - Trzy warstwowy biszkopt nasączony ponczem, przełożony kremem śmietankowym, udekorowany delicjami, zalany galaretką wiśniową. Radość słodyczy i niepowtarzalnego smaku.
Bankietówki - Puszysta masa śmietankowa z garaletką pomoarańczową i rodzynkami.
Sernik firmowy - Puszysta masa serowa na biszkoptowo - tłuszczowym spodzie z paseczkiem marmolady, wykończony pomadą i wiórkami kokosowymi.
Szarlotka - Jabłka prażone na kruchym spodzie . Na wierzchu ciasto kruche posypane cukrem kryształem z dodatkiem cynamonu.